Dag 165 - Fotboll och basket

Morsning!
-
Eftersom jag numera reser med två fotbollsfantaster, kom det inte på tal att missa FA-cupsemin eller El Classico. Oerhört skönt att bara sitta ner i en soffa och slötitta på roliga serier och fotboll - jag har längtat efter det i fem månader!
-
Vi blev kvar lite soffan efter matchen och kollade på hyrbilar inför resan. Efter det drog jag och Sam ner till stranden och strosade runt lite, innan vi slöt upp med Dan igen och gick på basket. Los Angeles Clippers tog emot Gold Coast Warriors, och det var hemmalaget som vann. Vi tyckte väl alla att det var värt att gå dit, men samtidigt önskade vi väl att det var en bra fotbollsmatch vi såg. Häftigt att kommat till Staples Center dock, det var ju här Gretzky regerade, och naturligtvis hängde ju nummer 99 högt upp på ena väggen. Nyligen hölls ju även Michael Jacksons minneskonsert här.

Vårt kontor!

Ungefär vad en hyrbil kostade för några dagar
...

Begagnade bilar. Vi insåg att vi hade haft råd med i stort sett allt som fanns där innan vi började resa. Begagnade bilar är galet billigt här!Skyhög kille på bussen.


Gretzky!

Magic Johnson!


Porsche or travelling...
-
Over and out.
/Sam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0