Dag 167 - Six Flags - Magic Mountain

Morsning!
-
När vi väl kom iväg på morgonkvisten uppstod lite problem med hyrbilen. Dan hade glömt vilket företag vi bokat hos, men han kom ihåg att företaget hade en grön logga. Efter att ha gått alldeles för länge med packningen i värmen kom vi fram till företaget Dan trodde var det rätta - men icke! De hänvisade oss till ett annat företag med grön logga, och sa att det var bäst att ta bussen till flygplatsen för att sedan ta bussen till det andra företaget. Vi gjorde så, och det visade sig att det företaget låg ett par hundra meter från det andra... Efter att ha irrat runt i närmare 2 timmar kom vi tillslut iväg. Dan blev chaffisen, vilket var lite smått skräckinjagande. Han var van vid högerstyrd bil och låg konstant sisådär 1 meter för långt åt höger...
-
Efter någon timmes bilfärd norrut kom vi tillslut till dagens mål - den största nöjesparken i USA, Six Flags Magic Mountain. Vi kom dit vid två och stället stängde vid sex, men eftersom det var en måndag och skolarna precis startat var stället nästintill tomt. Vi slapp stå i kö överhuvudtaget till några av världens bästa berg- och dalbanor, och ofta kunde vi sitta kvar och åka med gången efter. Här var det inte en loop som därhemma, det var 3-4 fyra loopar och fria fall på 40-50 meter - Liseberg verkade genast väldigt barnsligt. Häftigast var åket vi avslutade med - Viper X2. En berg- och dalbana med farter och loopar som fick en skaka av adrenalin. Dessutom kunde sätet snurra fritt runt sin egen axel, vilket gjorde att man slog kullerbyttor och åkt bak, fram och uppochner omvartannat. Som om inte det vore nog var ett fett ljudsystem i säterna, samt en gigantisk bensinbomb som smällde av precis intill en. Jag och Sam krönte dagen med 3 åk i rad innan stängning, inte fel alls!
-
Natten spenderades inuti bilen i den lilla kuststaden Santa Barbara. Har aldrig sovit så dåligt någonsin. Varmt, kletigt, obekvämt och klaustrofobiskt benutrymme. Min sida hade barnlås, så jag kunde inte öppna fönstret eller dörren heller. Ysch, ysch, ysch!
-

The California Roadtrip has begun!

Excited 5-year old kid.

Excited 4-year old kid.

Excited gang from the kindergarden.

Yeah! Six Flags, Magic Mountain

Six Flags, Magic Mountain

Six Flags, Magic Mountain

Magic ice cream! Six Flags, Magic Mountain

The end of an epic day! Six Flags, Magic Mountain

Six Flags, Magic Mountain

Six Flags, Magic Mountain
-

Over and out.
/Sam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0