Dag 144 - Roturoa

Morsning!
-
Dagens resa gick upp till Roturoa, där ett par dagars fiske stod på schemat. På vägen åkte vi förbi en stor park med vulkanisk aktivitet, som var riktigt, riktigt häftig. Doften påminde även lite om västanvinden från uppväxtåren, fast bruket luktar nästan sommaräng om man jämför - stanken här var olidlig!
På kvällen blev det mest att ta det lugnt med lite skrivande och dylikt på rummet. Slog mig även ner i poolen och fick ofrivilligt höra på en skrytsam gubbe som pratade om vilket fantastiskt underbarn hans son var - en ny Maradona lät det ungefär som.
-
80 mål förra året vilket var nytt rekord för klubben, gjorde inte bort sig bland vuxna trots att han var typ tolv bast, han var otroligt långt före alla andra i sin ålder, lagkamraterna häpnade när de såg honom spela, de tittade på 3-4 filmer i veckan på hur brassar spelade fotboll - han försökte lära pojken brasiliansk teknik och västerländsk diciplin, de hade en stor säck med bollar i olika storlekar som han tränade sin pojk med i trädgården, han fick extraträning av en argentinare som tydligen lirat i ett argentinskt lag som då var världens bästa - men framförallt, berättade han hur viktigt det var att låta grabben vara ett barn...











Over and out.
/Sam


Kommentarer
Postat av: Martin

mmmmm vilket härligt vatten då...

2010-04-06 @ 22:32:37
Postat av: Sam

Haha, lite gifter i det du!

2010-04-10 @ 02:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0